Haaksbergen en Wierden: culinaire tocht naar 1000 Mbit

Deze week hebben monteurs Jan en Lars de wijkcentrales in Wierden voorbereid op de komst van 1000 Mbit. De laatste week van januari was Haaksbergen reeds uitgerold. Dat is inmiddels een routineklus, want het is niet lang geleden dat Dronten aan de beurt was.

Wie hard werkt moet goed eten. Daarom testen Jan en Lars in elke plaats waar zij komen het culinaire aanbod. Als kleine lokale speler waarderen wij het aanbod van lokale ondernemers. Toen zij in de laatste week van januari de wijkcentrales in Haaksbergen aan het voorbereiden waren, was het zo koud dat hun handen er bijna afvroren.

Ze konden daarom wel wat extra warmte gebruiken, en vonden deze in Lunchroom Het Belegh in Haaksbergen. De goulashsoep bleek “een verrekkes goeie” en gaf de mannen kans zich weer op te warmen. Aangevuld met een stokbroodje pikante kip konden onze helden er weer even tegenaan.

Afgelopen week was Wierden aan de beurt. Daar werd Maatjes Vispaleis getest en dit keer viel de kibbeling bijzonder in de smaak. Het nadeel was de knoflooksaus, want Jan en Lars zaten nog de rest van de dag op elkanders lip.

Binnenkort zijn Deventer, Holten en Rijssen aan de beurt. Wie een goede tip heeft voor een voedzame lunch is van harte welkom contact met ons op te nemen!

Lars met een patchpaneel-lade in Haaksbergen
Lars met een patchpaneel-lade in Haaksbergen
Lars met een switch
Switches ophangen met een glimlach
Category : Algemeen
Tags :