1000 Mbit nu in Dronten

Dronten is klaar voor 1000 Mbit glasvezel

Heel Dronten, Biddinghuizen, Ketelhaven en Swifterbant kan vanaf nu beschikken over 1000 Mbit glasvezel. Daar zijn onze monteurs druk mee bezig geweest. Komt jouw woning daarvoor in aanmerking? Doe een postcodecheck en bekijk de mogelijkheden.

Onze monteurs Jan en Lars hebben de afgelopen weken in totaal 8 wijkcentrales voorzien van apparatuur en bekabeling. Dat betekent patchpanelen en switches bestellen, alles configureren, meenemen en installeren in de wijkcentrales.

Ook moet er een boel bekabeling geïnstalleerd worden. Daarmee worden onze switches voorzien van signaal, en bereiden wij de switch vast voor om op huishoudens aangesloten te worden.

Al met al is dat een hele klus. Gelukkig zijn onze monteurs wel wat gewend. Zij hebben immers recent nog kunnen oefenen in Leeuwarden.

Met deze nieuwe wijkcentrales in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Ketelhaven kunnen in totaal 16.798 huishoudens worden aangesloten. Jan en Lars hebben nu in totaal meer dan 100 wijkcentrales samen aangesloten. Een mooie mijlpaal.

Bedankt voor jullie inzet Jan en Lars. Jullie zijn met recht glasvezelhelden!

Jan en Lars als happy monteurs
Jan en Lars druk bezig in de wijkcentrales van Dronten.
Category : Algemeen
Tags :