Welkom-Ramon-Header

Even voorstellen: Ramon, Television Engineer

Vanaf september wordt ons team versterkt door Ramon. Hij gaat aan de slag bij onze vijfkoppige IT-afdeling en draagt de titel ‘Television Engineer’. Dat betekent dat hij zich vooral bezig gaat houden met de ontwikkeling van Sparql.

Hoewel Sparql een apart bedrijf is vallen wij onder dezelfde moederorganisatie. Zodoende zal Ramon zich inzetten voor zowel internet als televisie.

We hebben Ramon leren kennen tijdens zijn stage bij Sparql. Hij heeft toen een systeem gebouwd dat zendersignalen dag en nacht in de gaten houdt. Op die manier zijn wij snel op de hoogte van storingen. Bovendien zien wij precies waar eventuele problemen zich in ons netwerk afspelen.

In zijn vrije tijd programmeert Ramon gaming-servers. Zo is hij betrokken bij projecten om het oude World of Warcraft nieuw leven in te blazen. Voor de nostalgische gamers doen zij hun best het online spel zo natuurgetrouw na te bootsen, zoals het was voor alle recente ontwikkelingen. Zijn favoriete programmeertaal is C#. Als echte geek is hij een bijzonder mooie aanvulling op ons team.

Category : Algemeen
Tags :