Informatieavonden E-Fiber in Montfoort en Linschoten

Afgelopen week mocht Tweak te gast zijn op de informatieavonden van E-Fiber in de gemeente Montfoort. De inwoners van Montfoort en Linschoten mogen zich gaan verheugen op de aanleg van een modern en voordelig glasvezelnetwerk. Maar dan moet wel eerst 40% van de inwoners zich inschrijven voor een abonnement op één van de beschikbare providers. Collega Randal gaf een presentatie en legde de geïnteresseerde bewoners uit dat je voor het snelste internet van Nederland bij Tweak moet zijn.

We vonden het erg leuk om naast collega-provider Trined aan twee zalen vol geïnteresseerde bewoners uit te mogen leggen wat de voordelen van glasvezel zijn. Na de presentatie van ongeveer een uur was er gelegenheid om vragen te stellen. Door de vragen uit de zaal konden wij er zeker van zijn dat iedereen een stuk wijzer weer naar huis ging. Gelukkig was er in Montfoort ook een bar waar na afloop een drankje te nuttigen was en daarom bleven we nog zeker even hangen.

Extra avond op 25 september

Wegens de grote opkomst en het succes van de informatieavonden heeft E-Fiber besloten een extra informatieavond te organiseren op maandag 25 september. Ben je als inwoner geïnteresseerd in onze abonnementen en wil je graag de gratis presentatie bijwonen? Kom dan ook op 25 september naar Zalencentrum Sint Joseph in Montfoort. Het adres is Heiliglevenstraat 4 en de inloop start vanaf 19 uur. De presentatie begint om 19:30 en daarna is er gelegenheid om vragen te stellen.

Een goede opkomst op de informatieavond in Montfoort.
De stands stonden er mooi bij op de informatieavond in Montfoort.
Er was genoeg plaats op de informatieavond in Montfoort.
De entree van de informatieavond in Linschoten.
Onze bescheiden stand op informatieavond in Linschoten.
Een knusse informatieavond in Linschoten.
Category : Algemeen
Tags :