Glasvezel de Wolden Prijswinnaar

Eerste klanten van Glasvezel de Wolden aangesloten!

Donderdag 22 december 2016 was het eindelijk zo ver: we konden de eerste glasvezelabonnementen opleveren in de Wolden. Maar liefst 35 klanten waren in de gelegenheid nog op de valreep van het afgelopen jaar te worden aangesloten. Wij waren aanwezig met vier monteurs en de voltallige directie om dit heugelijke feit te vieren.

Onder deze klanten was een prijswinnaar die afgelopen jaar heeft meegedaan met onze posteractie. De familie Kamstra aan de Esdoorn in Koekange hadden met hun winnende inzending een jaar lang gratis glasvezel met 1000 Mbit en televisie van Sparql gewonnen. Die prijs hebben wij feestelijk uitgereikt met taart en bloemen.

Monteur aan de deur in de Wolden

Er was behoorlijk wat belangstelling van omwonende en de media. Het project loopt al meer dan een maand, dus zelfs de eerste gelukkige huishoudens hebben best geduld moeten hebben. We zijn blij dat de vaart er nu echt in zit.

Volgens de planning zullen in de loop van de maanden tot en met april ongeveer 2.200 woningen in de ‘pilot’ worden voorzien van glasvezel. Wij zullen iedereen die een abonnement heeft besteld bij Tweak zo spoedig mogelijk aansluiten.

Belangstelling in de Wolden

De eerste adressen zijn onder meer aangesloten onder het toeziend oog van vrijwilligers van de stichting Glasvezel de Wolden. Onder andere directeur Gerhard Kippers was aanwezig. “In Koekange leggen we momenteel aan, in Ruinerwold wordt nog geschouwd en ook al aangelegd” zegt hij. “Na nieuwjaar beginnen we met de informatieavonden in Ruinen, want dat is het volgende gebied dat aangelegd gaat worden.”

Wij kunnen alvast niet wachten om ook de rest van de Wolden aan te komen sluiten op glasvezel. Heb je nog geen abonnement op glasvezel met 1000 Mbit besteld? Kijk dan snel op onze website.

Eerste wijkcentrale van de Wolden
De eerste aangesloten wijkcentrale van de Wolden. Koekange 1.
Category : Algemeen
Tags :